Λίγες μόνο ημέρες έχουν απομείνει πριν από τo μεγάλο σόου των Depeche Mode, στις 12 Μαίου στο Terra Vibe Park!



Η απόλυτη electro εμφάνιση των Depeche Mode, που σηματοδοτεί άλλωστε και την έναρξη της καλοκαιρινής συναυλιακής σεζόν του Terra Vibe Park, μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, αντάξιες της εντυπωσιακής σκηνικής παρουσίας και ενέργειας των Depeche Mode! Όσοι είχαν βρεθεί στη συναυλία τους το 2006 σίγουρα γνωρίζουν για τι μιλάμε! Και όσοι δεν το έζησαν τότε… δεν πρέπει να το χάσουν!

Προετοιμαστείτε κατάλληλα… οι DM είναι εδώ!!!

Και για να πάρετε μία γεύση από το σόου...

Τα τεχνικά στοιχεία και η σκηνοθεσία του show έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν στάδια χωρητικότητας 70.000 θεατών επομένως η κλίμακα και η αναγωγή στο χώρο του Terra Vibe Park μας δίνουν ήδη την εικόνα της πιο εντυπωσιακής παραγωγής που είδαμε ποτέ στο Terra Stage!



Ο Dave Gahan θα «στροβιλιστεί» κυριολεκτικά ανάμεσα στο κοινό, καθώς διάδρομος 15 μέτρων θα «φεύγει» από την δεξιά μεριά της σκηνής προς την αρένα!!


Και όσοι είναι πιο μακριά από αυτό το σημείο… δεν πρέπει να ανησυχούν καθόλου! Μεγάλες γιγαντοοθόνες αριστερά και δεξιά της σκηνής αλλά και στο πίσω μέρος του Front of House θα μεταφέρουν στα μάτια όλων των fans κάθε εντυπωσιακή στιγμή αυτού του μοναδικού live show!


Και νομίζετε πως είναι μόνο αυτά?...


Το υπερθέαμα συμπληρώνεται με μί α led κουρτίνα τοποθετημένη στο πίσω μέρος της σκηνής, καλύπτοντας επιφάνεια 150m2 (!!!), στην οποία θα προβάλλονται videos που φέρουν την υπογραφή του πολυβραβευμένου Video Director των Depeche Mode, Blue Leach.


Το σύμπαν έχει ήδη κατακτηθεί!


Εσείς απλά απολαύστε το!!!

DEPECHE MODE
PURESSENCE
MOTOR

«TOUR OF THE UNIVERSE»
12 MAY 2009
TERRA VIBE PARK, ATHENS

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:30

MOTOR | 18:00

PURESSENCE | 19:00

DEPECHE MODE | 21:00

ΠΡΟΣΒΑΣΗ:
To Τerra Vibe Park βρίσκεται στο 37ο km Αθηνών-Λαμίας με κεντρική είσοδο στον παράδρομο της Εθνικής Οδού στο ρεύμα προς Λαμία
Ερχόμενοι από την Αθήνα προσεγγίστε την περιοχή από τον κόμβο Μαρκόπουλου Αν έρχεστε από Λαμία, η έξοδος της Μαλακάσας είναι η σωστή επιλογή.
O Ο.Σ.Ε. εξυπηρετεί με δρομολόγια που σταθμεύουν στο Σταθμό Σφενδάλη. Οι αναχωρήσεις των τρένων γίνονται καθημερινά από το σταθμό Λαρίσης, τον Πειραιά και από την Θεσσαλονίκη για ορισμένα δρομολόγια.
Τα K.T.E.Λ. με δρομολόγια που αναχωρούν από το Πεδίο του Άρεως και σταθμεύουν κοντά στην είσοδο του χώρου.

Ενώ η SUNWAYS TRAVEL θα οργανώσει ειδικά δρομολόγια. Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων στο www.sunways.gr

Tιμές εισιτηρίων:

Pl1 100 euro Ειδικά διαμορφωμένη περιοχή αμφιθεατρικά αριστερά και δεξιά της σκηνής για καθήμενους και όρθιους και εξασφάλιση θέσης παρκινγκ με την αγορά κάθε 3ων εισιτηρίων

Pl2 80 euro Oρθίων, ειδική περιοχή μπροστά από τη σκηνή (pitch A)

Pl3 60 euro Ορθίων γενική είσοδος



Σημεία Προπώλησης:

Ticket House
Αθήνα – Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Θεσσαλονίκη - Μητροπόλεως 102
Ωράριο λειτουργίας:

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα & Τετάρτη 10:30-18:30
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 10:30-21:00
Σάββατο: 10:30-16:00

Online sales:
www.ticketpro.gr